Fortsätt till huvudinnehåll

Here comes the sun!

Hej!
Under den gångna veckan har solen skinit sitt allra vackraste leende över åtminstone min lilla del av världen, och som jag har njutit av vädret. Vi har tillbringat massor av tid utomhus, åkt skidor, skrinnat och tagit långa promenader... något som gett ett härligt humör både hos barnen och mig :)

Vid ett tillfälle lyckades jag fånga morgonens vackra färger med min mobil, och det fotot blev årets första att scrappa. Tidigare har jag bara scrappat bilder från 2012. men nu fick jag äntligen skriva -13 på min LO.

.-.-.-.

Hi!
During the last week the sun have been shining and it has given both me and my kids loads of energy, we have been skiing, skating and taking long walks in the beautiful winter weather. 
During one of those walks, I did manage to snap this pic with my mobile phone, and it is the first photo that I have scrapped this year, that I can sign with the year -13, before this I have only scrapped 2012 photos.

Jag gillar verkligen retrostuket mitt foto fick efter en omgång i appen Pixlromatic, och det passade perfekt till papperskollektionen Miss Caroline från My Minds Eye.

I loved the retro colours that the picture got after some editing with the App Pixlromatic, and it worked really well together with the colours from the My Minds Eye Miss Caroline collection.


Har du börjat scrappa foton ännu?

Have you gotten to this years photos yet?



Materials used:
My Minds Eye- Miss Caroline MC0191
My Minds Eye- The Sweetest thing ST1001
My Minds Eye-Bluebell word stickers ST1068
My Minds Eye- Indie Chic IC0144

Private:
alpha stickers
buttons
stain stamp


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!