måndag 28 januari 2013

Here comes the sun!

Hej!
Under den gångna veckan har solen skinit sitt allra vackraste leende över åtminstone min lilla del av världen, och som jag har njutit av vädret. Vi har tillbringat massor av tid utomhus, åkt skidor, skrinnat och tagit långa promenader... något som gett ett härligt humör både hos barnen och mig :)

Vid ett tillfälle lyckades jag fånga morgonens vackra färger med min mobil, och det fotot blev årets första att scrappa. Tidigare har jag bara scrappat bilder från 2012. men nu fick jag äntligen skriva -13 på min LO.

.-.-.-.

Hi!
During the last week the sun have been shining and it has given both me and my kids loads of energy, we have been skiing, skating and taking long walks in the beautiful winter weather. 
During one of those walks, I did manage to snap this pic with my mobile phone, and it is the first photo that I have scrapped this year, that I can sign with the year -13, before this I have only scrapped 2012 photos.

Jag gillar verkligen retrostuket mitt foto fick efter en omgång i appen Pixlromatic, och det passade perfekt till papperskollektionen Miss Caroline från My Minds Eye.

I loved the retro colours that the picture got after some editing with the App Pixlromatic, and it worked really well together with the colours from the My Minds Eye Miss Caroline collection.


Har du börjat scrappa foton ännu?

Have you gotten to this years photos yet?Materials used:
My Minds Eye- Miss Caroline MC0191
My Minds Eye- The Sweetest thing ST1001
My Minds Eye-Bluebell word stickers ST1068
My Minds Eye- Indie Chic IC0144

Private:
alpha stickers
buttons
stain stamp


1 kommentar:

  1. snyggt med box-design och dekos "out-side-the box" ♥

    SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...