Fortsätt till huvudinnehåll

Grattis på födelsedagen

Romantiska papper och fina blommor är en riktig utmaning för mig, men jag var inte sen att anta den när jag hittade dessa i mitt paket. Efter lite funderingar kom jag på att en mycket speciell vän givetvis måste få en speciell paketinslagning med matchande kort på sin födelsedag. Här kommer en bild på hela kitet.
-------------------------------------
I find it challenging with romantic papers and blossoms, but I'm always up or a challenge. So I created a special birthday kit for my very special friend.


Till kortet har jag mestadels använt olika stickers, en remsa av mönstrat papper och ett par blommor. Till stjärnorna har jag använt en stencil och sedan doodlade jag lite med en vit och svart penna för att få lite liv i kortet.
----------------------------------------
I've used some stickers, patterned paper and flowers for the card and to give it more life I've added som doodleing.


Papperspåsen dekorerades lite enkelt med mönstrat papper, några blommor och en klädnypa för att göra den lite roligare.
-----------------------------------------
For the paper bag I've used some patterned paper, flowers and a wood clip for a simple way of making it less dull.


Sist men inte minst fick paketet ett par remsor av mönstrat papper tillsammans med två utklippta rosor. Den lilla rosen sitter på 3d-kuddar.
-----------------------------------------
To add some dimension the little rose got some 3d-dots on top of the patterned papers.


Material/Supplies:

BG Lucille Collection Pack C-LCL-3865
Bazill Papers Fourz England Gray #4 London Fog T9-941
Roses are red RB2204
PM Encore Flowers White 561338

PM Welcome To Paris Silentium Flowers 562342
PM Tea-Thyme Wood Clips 558888
EK Success 2 inch Circle Scallop Nesting Punch PSPNPCS002
EK Success Deco Scallop Edger Punch 54-40027

Adhesive Value Pack 01697-30

Privat material/Private supplies:
Dymo, häftklamrar, stencil och pennor

Kommentarer

  1. Jag håller själv på med scrapbooking. Men har varit i en svacka. En lång svacka.
    Men när jag kikar in hos dig, så vill jag börja igen med detsamma. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!