Fortsätt till huvudinnehåll

Gäst-DT januari och februari

Lina Valtersson heter jag och jag kallar mig ofta "linaliten" på internet. Jag har äran att få vara gäst-DT under januari och februari och det ska bli jättekul!

Jag bor utanför Östersund i ett ganska nybyggt hus tillsammans med min sambo och våra två döttrar, en treåring och nytillskottet är 2,5 månad gammal. Jag arbetar som socionom, men är för tillfället föräldraledig och njuter av att spendera tiden med mina barn.

På fritiden läser jag gärna böcker, men det blir inte så mycket tid över till det just nu. Vi har skogen alldeles utanför huset och där hittar jag lugnet; en promenad bland träden gör alltid underverk. Annars spenderar jag så klart all tid jag kan till att göra något kreativt så som scrapbooking, pyssla med min treåring eller sy enkla saker på symaskinen.

Jag har väldigt svårt att scrappa utan mina älskade mister, bakgrundsstämplar, cirklar och stjärnor. Sedan älskar jag färgglatt i alla former, det märks både på det jag pysslar och på väggarna i vårt hem. Jag använder fortfarande till största delen stållinjal och kniv när jag pysslar, men snart har säkert även jag upptäckt förträffligheten med en bra skärmaskin.

Jag hoppas att jag ska kunna inspirera med lite färgglada alster under dessa två månader och återkommer nästa vecka med mitt första alster. _______________________________________________

My name is Lina Valtersson, or "linaliten" as I call myself on the internet. I'm going to be guestdesigning for Hobbyworld during january and february and am so excited about it! I live in the north of Sweden outside a city called Östersund with my family.

I love reading books, being out in the forrest and of course being creative with my hands. I can't seem to scrap without glimmer mist, backgroundstamps, stars, circles and happy colors.

Kommentarer

 1. Tjoho, vad roligt det ska bli att få se dina alster, Lina!! :D Grattis till Hobbyworld som får ha dig som gäst! ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, välkommen Lina! Jag ser fram emot att se dina alster, du har verkligen en härlig stil :)

  SvaraRadera
 3. Ska bli spännande att se dina alster. Välkommen!
  Kram Therese W/Tesa

  SvaraRadera
 4. Tack tjejer! <3 Det här ska bli så kul och jag sprudlar av kreativitet just nu, hade jag bara tiden skulle jag scrappa så det sprutade layouter från mig! ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!