fredag 4 januari 2013

Gäst-DT januari och februari

Lina Valtersson heter jag och jag kallar mig ofta "linaliten" på internet. Jag har äran att få vara gäst-DT under januari och februari och det ska bli jättekul!

Jag bor utanför Östersund i ett ganska nybyggt hus tillsammans med min sambo och våra två döttrar, en treåring och nytillskottet är 2,5 månad gammal. Jag arbetar som socionom, men är för tillfället föräldraledig och njuter av att spendera tiden med mina barn.

På fritiden läser jag gärna böcker, men det blir inte så mycket tid över till det just nu. Vi har skogen alldeles utanför huset och där hittar jag lugnet; en promenad bland träden gör alltid underverk. Annars spenderar jag så klart all tid jag kan till att göra något kreativt så som scrapbooking, pyssla med min treåring eller sy enkla saker på symaskinen.

Jag har väldigt svårt att scrappa utan mina älskade mister, bakgrundsstämplar, cirklar och stjärnor. Sedan älskar jag färgglatt i alla former, det märks både på det jag pysslar och på väggarna i vårt hem. Jag använder fortfarande till största delen stållinjal och kniv när jag pysslar, men snart har säkert även jag upptäckt förträffligheten med en bra skärmaskin.

Jag hoppas att jag ska kunna inspirera med lite färgglada alster under dessa två månader och återkommer nästa vecka med mitt första alster. _______________________________________________

My name is Lina Valtersson, or "linaliten" as I call myself on the internet. I'm going to be guestdesigning for Hobbyworld during january and february and am so excited about it! I live in the north of Sweden outside a city called Östersund with my family.

I love reading books, being out in the forrest and of course being creative with my hands. I can't seem to scrap without glimmer mist, backgroundstamps, stars, circles and happy colors.

5 kommentarer:

 1. Tjoho, vad roligt det ska bli att få se dina alster, Lina!! :D Grattis till Hobbyworld som får ha dig som gäst! ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, välkommen Lina! Jag ser fram emot att se dina alster, du har verkligen en härlig stil :)

  SvaraRadera
 3. Ska bli spännande att se dina alster. Välkommen!
  Kram Therese W/Tesa

  SvaraRadera
 4. Tack tjejer! <3 Det här ska bli så kul och jag sprudlar av kreativitet just nu, hade jag bara tiden skulle jag scrappa så det sprutade layouter från mig! ;)

  SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...