Fortsätt till huvudinnehåll

Frösö Tower


I julas när vi var hemma i Norrland och Jämtland så tog vi en promenad upp till Frösötornet på Frösön för att kika på den underbara utsikten. Tornet var så frostnupet och fint att jag inte kunde låta bli att knäppa ett kort och så här blev resultatet.

Fotot och papprena passade perfekt in till Pysslotekets tävlingsskiss med twist så jag bloggar inte bara för Hobbyworld utan tävlar även hos Pyssloteket som är vår återförsäljare. :)

************

Last Christmas was me and my husband in our homecounty, Norrland and Jämtland. We took a walk upp the mountain to Frösö Tower to look at the fantastic view. The tower was so beautiful in the cold and shiny weather so I couldnt resist to take a picture and here is the result.

The photo and the papers fits perfect in Pysslotekets challenge with a twist so this entry is not just for Hobbyworld but even for our retailer Pyssloteket. :)

Material
Bazzill Basics Orange Peel White T10-1023
Echo Park for the record 2 Fancy FRD35006
Echo Park for the record 2 Wallpaper FRD35005
Echo Park for the record 2 Alpha Stickers FRD35015
Echo Park for the record 2 Alpha Stickers FRD35014
Prima Marketing Flowers Soubrette 561611
Prima Marketing Wood Buttons Tea-Thyme 559304
Prima Marketing Mask Random Dots 12x12 
Kommentarer

  1. Åhh vilken vacker layout, den gör verkligen fotot rättvisa! Längtar du inte efter att flytta hem igen sådana dagar? ;)

    SvaraRadera
  2. Lina, jag längtar hem VARJE dag. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige. Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen: Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på Silhouette Americas Software-sida och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre!
Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet!


Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram.


För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon.
Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar.
Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol. Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge. Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste.
Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver.
Ha det bra och tack för mig!

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium. Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim. Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt.

En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår. Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design. Denna heter Matties Wild Flower.
Materiallista: DecoupagepapperDecoupagelackPensel
Tack för titten!