Fortsätt till huvudinnehåll

EK success 2 in 1 edger punch

Hej!
Har ni använt er av EK success 2 in 1 edger punch än?
Jag fick en Scallop and Heart 2 in 1 i senaste DT paketet, och den är superfin att jobba med. och den är så rolig att använda.


Hi!
Have you tried the 2 in 1 edger punch by EK success yet? It´s such a fun punch to play around with.  :)

1. Det finns två lägen på stansen, och man skjuter den lilla givaren på plats för den typ av stansande man vill göra- som här själva hjärt-bården.

There is two layers in the edger, and you can push the small indicator to the one you want to punch out.2. För att stansa ut den mönstrade delen bör man tänka på att trycka till ordentligt, annars fastnar stansen på hälft. Man vill igenom båda lagren av stansformar som sitter inne i själva stansen.

When punching you need to push with a firm hand, to get through the two punching layers inside the edger.


 3. Jag kan även stansa ur solida mönster, tex till en bård eller som en spets bakom ett fint papper.

There is also a solid pattern that you can use as a border, or as a lace behind a pretty patterned paper.4.  I min stans finns dessa två mönster, dessa passar även ypperligt att montera ovanpå varandra för att få en lager på lager effekt.

The edgers two patterns are beautiful to mount on top of each other to get a layering effect.


dessa kan sedan användas på LO´s eller kort... eller varför inte som ett band vid paketinslagning. Det är fantasin som sätter gränserna.

My edger has these two pretty patterns, and they are wonderful for scrapbooking, card making and f.ex gift-wrapping.
Material:
Scallop and hearts 2 in 1 edger punch 54-52009
My Minds Eye Tangerine "Hello"- ST1017
Bazzill Basics- White 10-1001
Bazzill Basics- stonewash T7-744
My Minds Eye- Lost & found brads LF1077
My Minds Eye-Tangerine Layered stickers ST1003

Privat:
Twine


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!