Fortsätt till huvudinnehåll

Du

Idag har jag gjort en layout med stjärntema. Jag har varit flitigt upptagen med Svensk Scrapbookings utmaningar ett tag nu och en skulle inspireras av en bild med massor av julstjärnor. Det passade utmärkt eftersom jag gjort en stjärnbakgrund att skära ut med Cameon och då scrappade jag vår egen lill-stjärna, komplett med moviestar-glasögon och allt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Today I’ve made a layout with a star theme. I have been busy finishing challenges for Svensk Scrapbookings cyber crop for a while now. For this challenge we were to be inspired by a picture of a lot of stars. I was very pleased since I just made a star background for the Cameo to cut out. I completed the layout with a picture of my little star, wearing her movie star sunglasses.
IMG_7369mellan
Jag hade jättestora fina bokstäver som jag mistade för att matcha mina papper, det blev jättebra! Jag använde också ett blad ur ett Smash-block att ha som bakgrund, de är användbara till många saker.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
I used some lovely big letters for the title, to match the papers I misted them and it turned out great. I also used a paper from one of the Smash-pads, they are great for many things.
IMG_7371liten
Material/supplies:
 • Silhouette Cameo
 • Bazzil Basics Cardstock White
 • Echo Park For the Record 2 Tailored Borders Paper
 • Echo Park For the Record 2 Tailored Handwritten Paper
 • Echo Park For The Record 2 Tailored Layered Chipboard
 • Echo Park For the Record 2 Tailored Orange / Cream Paper
 • Echo Park For The Record 2 Tailored Collection Kit
 • Prima Say It In Crystals Pink/Yellow w Flowers #560638
 • Prima Rondelle Crystal Stickers #560263
 • Prima Poppies and Peonies Collection #922214
 • Artemio Chipboard Stickers Alfabet 8 cm
 • SMASH Blank Pad
 • Basic Grey PB&J Pins and Tags
 • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - Black, Variety Pack
 • Scrapbook Adhesives MyStik™ Repositionable Dots Dispenser
Privat material/Private supplies:
 • Twine
 • Mist
Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!