Fortsätt till huvudinnehåll

Det är du som väljer vem du är!

"Det är du som väljer, så var noga med ditt val. Det är du som väljer vem du är" ~Olle Ljungström

Ja när Darin sjunger sin tolkning av Olle Ljungströms låt på radion sjunger båda mina barn glatt med. Behöver jag säga att Darins låtar är en favorit hos min dotter på 8 år?!  

Häromdagen gick jag igenom alla kort som låg i datorn, säkerhetskopierade dem och brände över på skivor (Vilket borde gjorts för länge sen) och då hittade jag ett kort på min dotter från en utflykt till Sottunga i den Åländska skärgården 2011, och direkt när jag såg fotot ploppade just den ovannämnda refrängen upp i mitt huvud... vad göra, scrappa naturligtvis!

_._._._

The other day when I was filing and doing back-ups of my photos, I found a photo of my daughter when we made a small day trip to Sottunga in the Aland archipelago 2011. And immediately when I saw it I got this refrain from a Swedish song in my head. It´s saying something like It´s only you who chooses who you are. 
This had to be the title of my LO that I scrapped right away.Materials used:
Bazzill- White 10-1010
My Minds Eye-6x6 Designer paper pad Bluebell ST1059
My Minds Eye- 6x6 Designer paper pad Tangerine ST1001
My Minds Eye- 6x6 Designer Paper Pad Dolled Up MC0191
My Minds Eye- Decorative brads Indie Chic IC0103
My Minds Eye- Decorative brads Bluebell ST1078
My Minds Eye- Chipboard elements Bluebell ST1067
My Minds Eye- Chipboard elements Tangerine ST1009
My Minds Eye- Tiny Word stickers Honey ST1039
My Minds Eye- Tiny Words Stickers Bluebell ST1068
My Minds Eye- Enamel dots Bluebell ST1084
My Minds Eye- Decorative tape Bluebell ST1085

Private:
Overlay-Hambly

Instaframe-Heidi Swapp

I hope you will have a crafty week!

Kommentarer

  1. Jättesnyggt!! Söta foton, och vad läckert gjort med remsorna!!

    SvaraRadera
  2. Vilken snygg layout med härliga färger! Och fotot var jättemysigt!

    SvaraRadera
  3. Mycket inspirerande! :) Jättefint!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!