onsdag 23 januari 2013

Congratulations!


God morgon!

Nu är det bråda men spännande dagar i mitt liv eftersom jag bytt tjänst på min firma och jobbar nu mer kvalité. :) Dock hinner jag ju så klart med att pyssla också och visa er vad jag gjort. Idag blir det ett  grattiskort för Hobbyworld där jag använt mig mycket av Marianne Design och Prima Marketing. :)

Ha en fin onsdag!

**************

Good morning!

I have busy days right now because I have just started on a new position at my company, now I spend my days to work with quality. :) But, of course I have some crafty time to and today I'll show you a card where I have used a lot of Marianne Design and Prima Marketing. :)

Have a nice wednesday!
Materialet kan du hitta hos Hobbyworlds återförsäljare
The material can you find at the Retailers for Hobbyworld.


Material
Bazzill Basics Mono White 10-1001
Maja Design Walk in the forest Colours of fall WAL-548
Maja Design Walk in the forest Die Cut Letters WAL-553
Prima Marketing Flowers Zephyr Bosque 562519
Prima Marketing Flowers Soubrette 561611
Marianne Design Creatable Anjas Leaves 2 LR0227
Marianne Design Creatable Decorative Elements LR0157
Marianne Design Creatable Frame Circle LR0112 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...