Fortsätt till huvudinnehåll

CHA nytt från Epiphany Crafts / New releases from Epiphany Crafts

Precis som "alla" andra tillverkare så kommer Epiphany Crafts ut med nya produkter så här i början av januari i lagom tid för CHA mässan.


Bland nyheterna finna bl a hexagonstans med tillbehör och även charms som dekorerats med rhinestones.

En annan nyhet är Crafty Bands. Blir detta årets fluga? Vi vet inte men kanske hos några. Med hjälp av 
bubble caps och armband kan man skapa personliga armband enkelt och snyggt.


Lägg in foton av dina kompisar, favoritdjur, lag eller något annat och gör ett armband av det i olika färger. Crafty Bands finns att köpa i ett startpaket som innehåller stans, bubbel caps och armband i flera olika färger. Armband och bubbel caps säljs även i mindre förpackningar i 6 olika färger.

-------------------------------------------------------------
As many of the manufacturers in the scrapbooking business Epiphany Crafts releases new products in January - perfectly for CHA tradeshow.

Among the new products there are for example a hexagonpunch and charms with rhinestones.

Crafty Bands is another new productline. Is this gonna be this years popular thing? We don't know but maybe among some. You can make personaly bracelets easily with the bubble caps and bracelets from Epiphany Crafts.

Use photos of your friends, animals, sportteam etc and make your bracelet in different colors. You can buy Crafty Bands in a starterkit with punch, bubble caps and bracelets in different colors.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!