Fortsätt till huvudinnehåll

CHA nyheter från Spellbinder / Spellbinder at CHA

Borta i USA pågår fortfarande CHA mässan för fullt. På mässan har Spellbinder kommit med en hel del med spännande nyheter.

Här visar en av deras designer upp ett läcker kort där hon använt sig av den nya A2 Filigree Delight die'en.


Med deras nya serie, Imperial Gold, tar Spellbinder oss in i en ny värld av stansning. Med den nya teknologin så kan man använda en och samma die till att skära ut, embossa, stencil och även "desbosses". 

För att enklare visa hur dessa fungerar så kolla gärna in den här videon:


Spellbinder släpper även mängder av nyheter inom kollektionerna Nestabilities, Borderabilities, Grand Designs, Card Creators och 3D M-Bossabilites mm.

Våra återförsäljare kan redan nu förbeställa nyheterna - leveranser kommer att ske i början av mars.

Besök gärna Spellbinders blogg för massor av inspiration! På deras egen YouTubekanal får man ta del av lärorika och inspirerande videos där de visar de nya produkterna och även en hel del annat.

---------------------------------------------
Over in the US the CHA trade show Spellbinder has launched a bunch of new interesting stuff. 

Their new productline, Imperial Gold, takes your crafting to the 4th Dimension! Revolutionary technology that cuts, embosses, stencils, and now DESBOSSES all in the same die template! See the video above to see how it works.

Spellbinder also releases lots of Nestabilities, Borderabilities, Grand Designs, Card Creators and 3D M-Bossabilites dies etc.

Our retailers can make their pre-orders - ships in the beginning of March.

Visit Spellbinders blog for lots of inspiration or why not their YouTubechannel?


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!