Fortsätt till huvudinnehåll

Vinnare av gäst-DT platsen / Winner guest-DT

Under december månad hade vi fyra olika decembertävlingar och bland dem som var med i alla tävlingar så fanns chansen att vinna en gäst-DT plats hos oss på Hobbyworld.
 
Vi (Helena och designteamet) har nu gemensamt kommit fram till vem av de som deltog i alla december tävlingar som får äran att vara gäst-DT hos oss under januari/februari.
 
Vi har valt att Lina Valtersson från Östersund blir vår gäst-DT. Vi tycker att Linas alster känns fräscha, stilrena, moderna och de lyser av en färgglad skaparglädje!
 
Här kommer Linas alster som hon deltog med under våra december tävlingar:
 
 
 
 
 
 
Lina kommer att få ett fullproppat paket hemskickat till sig att skapa med under dessa två månader. Två månader som vi hoppas kommer att bli kreativa och utvecklande och väldigt roliga.
 
Vi säger grattis och varmt välkommen till Lina som gäst-DT hos oss på Hobbyworld - ni kommer att få läsa mer om Lina inom kort när hon presenterar sig.
--------------------------------------------------------------------------------
During December we had four different challenges. Among those who took part in every challenge there was a chance for winning a guest-DT spot here at Hobbyworld.
 
We (Helena and the designteam) have decided who has the great honor to be the guest-DT in january/february.
 
We have chosen Lina Valtersson from Östersund as the winner, we thinks Linas projects are fresh and modern and are colorful creations. See  her projects during December above.
 
Lina will recieve products for creating projects during these two months. We hoping this two months will be creative, inspiring and very fun.
 
Congrats to Lina and very welcome to us at Hobbyworld - you will know Lina better when she presents herself shortly.

Kommentarer

 1. Grattis Lina! Underbara alster du gjort. Min favorit är det vintriga grattiskortet.

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till dig, Lina!!! Och grattis till Hobbyworld!! :D

  SvaraRadera
 3. Tusen tack! Jag är jublande glad och ser fram emot två kretiva månader, vilken start på året! :D

  SvaraRadera
 4. grattis, låter jättekul.

  SvaraRadera
 5. Välkommen till oss Lina:)

  DT Therese W/Tesa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!