Fortsätt till huvudinnehåll

.: Snöstorm :.

Hej!
I fredags visade jag hur man kan göra en fin bakgrund med hjälp av Inkadinkado´s Stamping Gear.

Hi!
Last friday, I showed how to make a background using the Inkadinkado Stamping Gear.
Idag tänkte jag visa hur bakgrunden blev när jag scrappat på den.

 Today I'm sharing what the background looks like when I´m done creating on it .För lite drygt en vecka sedan drog snövädret in över vår lilla holme i Östersjön, och på väg till affären lyckades jag med mobilkameran fånga hur ovädret tornade upp sig och rullade in över oss..
självklart ville jag föreviga denna maffiga upplevelse. och för att förstärka den isiga vinterkänslan använde jag mig av många vita nyanser och glitter.

About a week ago, the first snow fell.. And it was a massive snowstorm. I actually was able to catch the storm rolling in with my mobile camera, and I wanted to document that snowstorm with a white LO. 

Materials:
Bazzill Basic White- 10-1023
Inkadinkado- Stamping gear- Circle Wheel 65-32021
Inkadinkado-Ornament Design 65-32001
K&Company- Yuletide pad 30-592803
Martha Stewart-polar stamp and punch 42-25008
Martha Stewart- Vintage Doily PAP combo set 42-60066
Marianne Design- Creatables LR0226
Prima- Encore 561376
Prima-Juliette 561840
Prima- Zephyr col Plume 562502
White foam glitter alpha-SPABC183


Private materials:
Paper doily
manila tagHave a wonderful crafty day!
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!