Fortsätt till huvudinnehåll

.:Inkadinkado-Stamping Gear:.

Hejsan allihop!
Hur har ni det så här i snöyran. Här har vi varit utomhus och skottat snö och lekt med barnen i pulkabacken. Vi har fått ca 40-50 cm snö senaste dygnen, så vintern kom lagom till första advent.

Idag tänkte jag visa en urkul liten manick som heter Stamping Gear från Inkadinkado.
.:.:.:.
Hi !
How are you all doing? Here its cold and it has been snowing for several days and the snow is about 40-50cm deep by now. so we are hoping for a magic winter wonderland for Christmas.

Today I´m going to share with you a fun gadget called the Stamping Gear from Inkadinkado.Stamping Gear är suverän att använda när man vill göra stämplade mönster, det finns både runda och ovala mallar/handtag att använda sig av. Det finns även många olika härliga stämplar att mixa och matcha till personliga motiv.

Här har jag använt mig av det runda startpaketet, tillsammans med stämplarna ornament design 65-32001
.:.:.:.
The Stamping gear is really easy to use, when you want to make fun motifs eighter for your cards or LO´s.
There are several different handles to choose from, eighter round or ovale.
For this session I have used the round handle, and the ornament design 65-32001. 

 Stämpeln monterar man enkelt på det medföljande handtaget, och jag kan välja antingen den breda eller den smala sidan som bas.. beroende på hur tätt stämpelmotiv jag vill ha. Jag valde den breda sidan.

 själva handtaget/kugghjulet,har sedan färdiga spår att sedan stämpla i. jag har valt att stämpla i de spår som har en liten pil i sig.  
.:.:.:.

The handle/cog is easy to use, since there is a marked trail to follow when you are stamping.


När jag sedan stämplat mitt första mönster färdigt använde jag mig av det runda hjulet för att stämpla inuti det redan stämplade mönstret för att skapa ett snöflingemotiv.

To make this cute snowflake motif I have also used the round circle wheel, and stamped inside. 

 För att ge mitt stämplade motiv ännu  mer känsla av snöflinga hällde jag på lite sparkling embosspulver ovanpå motivet.
.:.:.:.

To make this motif a bit more sparkly, I have used some sparkling emboss powder to bling it up.


Sedan är motivet färdigt att scrappa på. jag kommer att visa slutresultatet vid ett annat blogg tillfälle.

Now the motif is ready to use. I will show the scrappy result at another time here on the blog.
Now I hope that you will have a wonderful and crafty weekend.


Hoppas ni får en härlig och kreativ helg!
//KatarinaMaterials used:
Bazzill Basic White- 10-1023

Inkadinkado- Stamping gear- Circle Wheel 65-32021
Inkadinkado-Ornament Design 65-32001
Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!