måndag 31 december 2012

Gott Nytt År!

Hej!

Idag tänkte jag bjuda på en liten enkel gåvoask som jag gjort inför kvällens nyårsfirande med goda vänner.
jag har använt mig av min Silhouette för att skära ut en enkel pillow box samt orden new year. allt färdigt i silhouette studios, bara att skära ut i valfri cardstock. Jag valde att jobba med Svart och silver.

Hi!
Today I´m going to share with you a simple gift box I made for the upcoming new years celebrations tonight.
I have used my Silhouette Dice Cut machine to cut out the Pillow box, and the phrase New Year.


När jag sedan skurit ut alla mina delar monterade jag ihop boxen, använde mig av de spillbitar som blev över från skärandet för att sedan skapa en bas för mina ord. till den härliga spetskanten använde jag mig av Martha Stewart's Vintage Doily Lace Edge Punch. 
för att ge min lilla ask ännu lite mer bling, använde jag lite stickles, och en glittrig Bakers Twine.

After the cutting, I assembled it all , and I used some of the paper-scraps from the cutting to make the base for the phrase. The lace is the Martha Stewart Vintage Doily Lace  Edge Punch.
To make it all sparkle a bit more I used some glitter glue, and a shimmering twine as accents.

Materials used:
Silhouette Studios
Bazzill- Beetle Black
Bazzill- Criss Cross Lily White
Epiphany Crafts Star 25 tool

Private
Shimmer Twine
Glitter Stickles orange

I WISH YOU ALL A HAPPY CRAFTY NEW YEAR!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...