Fortsätt till huvudinnehåll

God Jul 2012

Igår så visade jag en liten tutorial på hur man kan skapa egna Tiny Alphas med hjälp av Prima Press Stamps. Här är således resultatet. Jag har inkat kanterna på de små bitarna och blingat lite med en penna.

Ha en riktigt härlig dag!

**************

Yesterday I show you a small tutorial about how to make your own Tiny Alphas with help from Prima Press Stamps. This is how I used the stickers, on a Christmas card. :) I have used some ink at the edges and some glitter from a pen.

Have a really nice day!

Material kan du hitta hos Hobbyworlds återförsäljare
The material can you find at the Retailers for Hobbyworld.


Material

Bazzill Basics Mono 10-1001
Bazzill Basics Dotted Swiss Phoenix Trio #2 Blissful T1-156 
My Minds Eye All is bright 6*6 Paper Pad #AB1011
Teresa Collins Fabrications Linen Rhinestones FAB159
Marianne Design Berries Red JU0859 
Marianne Design Berries Off White JU0861
Marianne Design Paper Roses Beautiful Brown RB2211
Martha Stewart Holly Punch M232316
Martha Stewart Swirling Lace Punch Around the Page Set 42-60051
Martha Stewart Glitter Glue 24-pack 40-00011
Prima Marketing Flowers Interlude #561420
Prima Marketing Prima Press Alphabet #1 560843
Prima Marketing PM Prima Press Numbers #4 560874
Prima Marketing Prima Press Block 560836
Spellbinders Nestabilities Grand Decorative Ovals One LF-016 Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!