Fortsätt till huvudinnehåll

Eek! Soon Christmas!

Vad säger ni, infinner sig en smula julstress kanske? Har ni inte hunnit med alla julkort ni tänkt göra? Ingen fara, tänkte ge er ett exempel på snabba julkort. Jag scrappar ju nästan alltid med MYCKET dekorationer men nu har jag kört på Clean and Simple hela vägen in i kaklet. :) Varje kort tog mig max fem minuter och i den takten hinner man beta av hela släkten på någon timme. :)

Jag har använt mig av färdiga kortstommar från Bazzill och die cuts från My Minds Eye och KoCompany. Lite glitterlim och penna på det så är det bara att posta. :)

Ha en härlig december dag och njut av vår härliga snö! 

*******************************

Maybe starting to get some panic? Christmas is jus around the corner. Dont have all the Christmas cards ready? Dont worry, I have the solution! Usually I go for A LOT of decorations but now it's time for Clean and Simple-style. Each card just took me five minutes and with the amount of time, the whole family tree is done in a hour or so. :)

I have used Cards and Enevelopes from Bazzill and die cuts from My Minds Eye and KoCompany. Some glitter glue and a pen, voíla! Ready to ship!

Have a really nice day of december! Here in Sweden we have a great deal of lovely snow! :)
Material
Bazzill Cards and Envelopes A2 Coconut Swirl Scalloped 304301
My Minds Eye All is bright Layered Stickers AB1019
My Minds Eye All is bright 4x6 Designer Accessories Pad AB1021
KoCompany Red Layered Accents 30-642829
Martha Stewart Glitter Glue 24-pack 40-00011
ZIG Memory Millennium Asst Blk 5pc Set MS/5VB  Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!