Fortsätt till huvudinnehåll

Decembertävling nr 4 / Challenge for December no 4

Det är onsdag i december och det betyder att det är tävlingsdags igen - denna gång är det decembertävling nr 4 och tillika den sista decembertävlingen som är på gång!

(December månads tävling kommer att delas upp i fyra stycken adventstävlingar, med start onsdagar kl 18.00 och slutar söndagar kl 23.59.)
Det kommer att utses en vinnare i varje tävling som vinner ett fint pris och bland de som deltar i alla tävlingar kommer vi att utse en Gäst-DT för januari / februari hos oss på Hobbyworld.
Den som vinner gäst-DT platsen kommer att få fina produkter skickad till sig och vi vill att vinnaren bidrar med 3 - 4 alster per månad som vi sedan publicerar i vår blogg.
I den här fjärde adventstävlingen vill vi att du viker en ask (något ska kunna stoppas in i asken) och sedan dekorerar med ett juligt tema.

Tävlingen pågår under tiden 19/12 - 23/12 och ditt bidrag, som ska vara nyskapat för den här tävlingen, mailas till helena@hobbyworld.se. Vi vill att ditt foto ska vara 500 pxl brett.
För att få vara med i vår tävling vill vi att du även fyller våra tre kriterier:
1) gillar oss på facebook (facebook.com/hobbyworld.se)
2) följer vår blogg
3) bloggar ditt alster i din blogg och länkar till vår tävling
OBS! Din bloggadress måste finnas med i ditt tävlingsmail tillsammans med ditt för- och efternamn samt ort.
I denna tävling kommer vi att utse en vinnare som vinner en Mini Scoring Board från Martha Stewart Crafts.
Vinnaren kommer att publiceras här i bloggen den 27/12 samt underättas via mail. Vinnaren av gäst-DT platsen kommer att meddelas den 29/12 här i bloggen och via mail.
Vi hoppas att många härliga alster kommer att skapas och mailas in till oss!
Katarina från vårt Design-Team visar här sitt inspirationsalster:
Material:
Maja Design-Julen är här
Bazzill Basic Avalanche- 10-1010
Martha Stewart-Vintage Doily Punch Around The Page Combo Set 42-60066
EK success-Flourish Square Layering Punch 54-90009
Silhouette- Asken
privat- Twine
-----------------------------------------------------
Thereses inspirationsalster:
Material:
Bazzill Basic cardstock - White
Grand Calibur
Spellbinders - Die d-lites, Window two
Echo Park - Season´s greetings stampset
Inkadinkado - Acrylic block
Martha Stewart - Retractable Craft Knife
Martha Stewart - Permanent glue
Scrapbook Adhesive - Foam tape cut into small pieces
Privat: Bling, snowflake, heart, tag and OH-plastic.

*****************

Malins inspirationsalster:Material
Bazzill Basics Prismatics White T19-10031
Maja Design Julen är här JUL-570
Maja Design Julen är här JUL-580
My Minds Eye Follow your heart "Be Amazing" Twine FYH121
Martha Stewart Scoring Board 42-05002
Martha Stewart Screw Punch M281000 
Martha Stewart Doily Lace Edge Punch M284006
Scrapbook Adhesives 

*****************
Hobbyworld är en av de ledande distributörerna i Sverige och Norden inom hobby och hantverk. Våra leverantörer är välkända (ex Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) och deras produkter håller hög kvalitet. Återförsäljare till oss hittar du här!----------------------------------------------------------------------------------------------
Hi there, it's Wednesday and it's time for the last creative challenge in December!
(The challenge for December will be a little bit different, it will be split up in four adventchallenges, each challenge will be running from Wednesdays at 18 o'clock until Sundays at 23.59 o'clock.)
In every challenge there will be one winner who wins a great price and among those who takes part in all of the challenges can also win a guest-DT spot for January / February. The winner of the guest-DT spot will receive a great kit with products and we want the winner to produce 3 - 4 projects each month who will be published in our blog.
In this fourth and last adventchallenge we want you to create a giftbox and embellish it with a touch of Christmas.
The challenge is running between 19/12 - 23/12 and your project should be made uniquely for this challenge and mailed to helena@hobbyworld.se before deadline.
The photo of your project must be 500 pxl wide.
To take part in our challenge you must also:
1) like us on Facebook (facebook.com/hobbyworld.se)
2) follow our blog
3) blog your project and link to our challenge
Write your blogaddress in your e-mail to Helena together with your firstnamn and sirname and place were you live.
In this challenge we are gonna choose a winner who will win a Mini Scoring Board from Martha Stewart Crafts.
The name of the winner are published in our blog on December 27th and by mail. The winner of the guest-DT spot will be published in our blog on December 30th and by mail.
We're hoping you have the creativity on top and will be create some gorgeous projects.
Katarina and Therese from our DesignTeam has made some beautiful projects, see above.
Hobbyworld is one of the leading wholesalers in Sweden and Northern Countries in hobby and crafts. Our brands are well-known (such as Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) and their products have high quality. Our retaliers you will find here!

Kommentarer

  1. Hittade av en slump Tesas inspirations alster på webben bland bilder och så klart det var du tesa som var skaparen bakom den superfina asken med fönster;))

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!