Fortsätt till huvudinnehåll

Candy bag

Jag har använt en påse från SMASH sortimentet och fyllde den med skumtomtar.
Texten passade utmärkt - Some pretty sweet stuff in this bag.
************
I have used a bag from SMASH and filled it with candy.
The text - Some pretty sweet stuff in this bag.

Förslutaren till påsen. Papper och dekorationer från My Minds Eye och Echo Park.
Gem och magnet clips från Smash. Snöflinga från EK Success. Franska liljan från Martha Stewart.
************
The sealer to the bag. Paper and embellishments from My Mind's Eye and Echo Park.
Gem and magnetic clips from Smash. Snowflake by EK Success. French lily from Martha Stewart.


Material/Supplies:

MME - All Is Bright Paper Pack
EP - Very Merry Christmas 6 x 6 paper pad
K&Company:
Smash - Plastic Pockets
Smash - Tiny Flag Clips
Smash - Magnetic Clips
K&Company Snowglobe stickers
EK Success - Angular Snowflak Garland Punch
Scrapbook adhesive - 3D tape
MS - Papertrimmer
MS - Heirloom metal royal
MS - Permanent glue

Private:
Wellpapp, glitter.


Ha det gott!/Take care!

Kommentarer

  1. va fint, och kul att texten passa så bra. God jul.

    SvaraRadera
  2. Kul att du gillade den:) God fortsättning på dig Stephi.
    Kram Therese W/Tesa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!