Fortsätt till huvudinnehåll

Bidrag till decembertävling nr 1 / Projects made for challenge no 1

Helgen har sjudit av härlig kreativitet för det märktes när jag öppnade mailen i morse. Många fina bidrag låg där och väntade på att bli publicerade i bloggen.
 
Som ni vet så är vår tävling i december uppdelad i fyra adventstävlingar. I varje adventstävling finns ett fint pris och bland de som deltar i alla tävlingar så väljer vi ut en som vinner en gäst-DT plats för januari/februari.
 
Här kommer de fina bidragen i decembertävlingen nr 1:
 
Bidrag nr 1 - Gunilla Molin
 
 
Bidrag nr 2 - Carina Bjerke
 
 
Bidrag nr 3 - Marie Carlsson
 
 
Bidrag nr 4 - Elisabeth Hald
 
 
Bidrag nr 5 - Jessica Blixt Wendin
 
 
Bidrag nr 6 - Ulrika Blomfelt
 
 
Bidrag nr 7 - Stephanie Holst Hansen
 
 
Bidrag nr 8 - Lina Valtersson
 
 
Bidrag nr 9 - Mia Ström
 
 
Bidrag nr 10 - Anna Jonsson
 
 
Bidrag nr 11 - Therese Dahl
 
 
Bidrag nr 12 - Jenny Servin
 
 
Bidrag nr 13 - Christin Grönnslett
 
 
Vi kommer nu att snabbt överlägga vilken som kommer att kamma hem den första vinsten i december. Imorgon återkommer vi med vinnaren!
 
Nästa decembertävling publiceras i bloggen på onsdag 5/12 kl 18.00!
-------------------------------------------------------------------
It has been lots of creativity during the last couple of days I can tell.
Lots of e-mails has come to me with beautiful projects for our first challenge for December, see above.
 
We will decide quickly who will be the first winner for December and tomorrow we will announce the winner.
 
Our next challenge for December will be published on wednesday (5/12) at 18 o'clock.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!