Fortsätt till huvudinnehåll

Bidrag decembertävling nr 4 / Projects made for Challenge no 4 in December

Vi är mitt inne i julhelgen och nu har faktiskt samtliga av våra fyra december tävlingar varit.
Idag är det dags att presentera alla fina bidrag som kommit in till vår fjärde tävling, varsågoda:
Bidrag nr 1 - Ulrika Blomfelt

Bidrag nr 2 - Elisabeth Hald

 Bidrag nr 3 - Lina Valtersson
 
 
Bidrag nr 4 - Mia Ström
 
 
Bidrag nr 5 - Anna Jonsson
 
 
Bidrag nr 6 - Jenny Servin
 
 
 
Nu gäller det att vi (Helena o designteamet) kan enas om vem som har turen och lyckan på sin sida och vinner denna gång.
Imorgon, torsdag kl 18.00, kommer vinnaren att presenteras här i bloggen och den 30/12 kl 18.00 presenteras vem som vunnit gäst-DT platsen för januari/februari.
 
Vi vill tacka alla otroligt duktiga och kreativa kreatörer som deltagit i våra fyra decembertävlingar. Jättekul att se så många fina bidrag.
--------------------------------------------------------------------
Deadline for our last challenge in December has passed so I have checked my e-mail and there were  some great projects there!
See this weeks projects above!
We (Helena and the designteam) are now gonna decide who's gonna win the second prize for December. Tomorrow at 6 pm we're gonna announce the winner and on December 30th at 6 pm are we gonna announce who is the lucky winner of the guest-DT spot for january/february!
 
We want to say Thank You to all great and creative crafters who has been taking part of our challenges in December. It has been fun to see all beautiful projects.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!