Fortsätt till huvudinnehåll

Be good, Santa Claus is coming to town!

IMG_7065liten

Jag har använt Echo Parks underbara julserie This & That Christmas till att göra ett roligt interaktivt julkort. Man drar i tagen upptill så tittar tomten fram och bilden ställer sig upp. Detta är ett roligt kort att göra och att ge bort men det tar lite längre tid och är lite pilligare att få till.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

I’ve been using Echo Park This & That Christmas papers and embellishments to make a fun interactive pop-up card. When you pull out the tag in the top of the card, the picture on the front pops up and shows a hidden Santa. This is a fun card to give and to make even though it takes a bit longer to make than a standard card.

IMG_7075liten

Perfekt inför julen är Silhouettes utskriftsbara självhäftande folie. Jag har använt Silhouette Studio för att skriva ut pumlor på folien och sedan skurit ut med Cameon. Det blir jättefint!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

The new self adhesive printable foil from Silhouette is perfect for Christmas projects. I’ve printed out some Christmas ornaments on the foil and then cut them out with the Cameo. It looks very pretty!

IMG_7073liten

Glöm inte bort att delta i den första av våra fyra decembertävlingar. Du har fortfarande hela dagen på dig att knåpa ihop ett alster. Det är fina priser i potten och medverkar du i alla fyra tävlingar så har du chansen att bli gäst-DT för Hobbyworld i januari/februari.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Don’t forget to take part in the first of four great December challenges. You still have all day to make your project. You don’t want to miss out on the chance to be our guest DT for Jan/Feb or to win this week’s prize.

Material/supplies:

 • Bazzil Basics Cardstock White
 • Echo Park This & That Christmas Brads
 • Echo Park This & That Christmas Element Sticker
 • Echo Park This & That Christmas Journaling Cards Paper
 • Echo Park This & That Christmas Stripes Paper
 • Echo Park This & That Christmas Ornaments Paper
 • Echo Park This & That Christmas Borders Paper
 • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - White, Variety Pack
 • Scrapbook Adhesives MyStik™ Permanent Strips Dispenser
 • Silhouette Cameo
 • Silhouette printable gold foil
 • Martha Stewart Scoring Board

Privat Material/Private Supplies:

 • Öljett/Eyelet
 • Band/Ribbon

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!