Fortsätt till huvudinnehåll

Season´s Greetings

Ännu ett kort från mig idag. Ett julkort med papper från Bazzill och Maja Design.
Vikningen kallas för Tesavikning och det är en kortvikning som jag själv kom på för några år sen.
Runt sidorna har jag använt MS Punch around the page.
************
Another card from me today. A Christmas card with paper from Bazzill and Maja Design.
The folding is called Tesavikning, and it is a cardfolding i came up with a few years ago.
Around the sides, I have used MS punch around the page.

En utstansad ram från Spellbinders håller ihop kortet.
Stämplarna kommer från Inkadinkado och Echo Park.
Blommor och bär från Marianne Design.
************
A stamped frame from Spellbinders holds the card.
The stamps are from Inkadinkado and Echo Park.
Flowers and berries from Marianne Design.

Insidan på kortet.
************
The inside of the card.
På baksidan finns plats för att stoppa ner en tag.
Dessa stämplar kommer från MME och EP.
************
On the back it´s room for a tag.
These stamps are from MME and EP.


Material/Supplies:

Bazzill - White Prismatic
Paper - Maja Design
Marianne Design- Bunch of Berries Gold
Marianne Design - Roses, Beautiful Brown
Inkadinkado - Calligraphy Holidays Flourishes Clear Stamps
EP - Season´s Greetings Clear Stamps
MME - All Is Bright Clear Stamps
MS - Double Loops Punch around the page
MS - Papertrimmer
MS - Scoring board
MS Permanent glue
Spellbinders - Nestabilities Decorative Label Eight


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!