Fortsätt till huvudinnehåll

Novembers vinnare / Winners of November!

Det är nu dags att avslöja november månads tre vinnare i vår skisstävling.
 
Skissen såg ut så här som Maya ritade och man skulle inspireras av:
 
 
Å här kommer de tre vinnarna...
 
Trumvirvel, tack!
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
 
Bidrag nr 5 - Gunilla Molin
 
 
Bidrag nr 4 - Ewa Olofsson
 

Bidrag nr 7 - Ulrica Blomfeldt
 
 
Ett stort tack till alla som var med i novembers tävling och vi vill även gratulera de tre vinnarna (som  alla har fått ett mail med information om vinsten)!
 
December månads tävling har ett lite annorlunda upplägg:
Den kommer att vara uppdelad i fyra stycken adventstävlingar där varje tävling håller på torsdag kl 18.00 - söndag kl 23.59.
 
Alla som deltar i varje tävling tävlar dessutom om en gäst-DT plats i januari / februari!
 
Mer information om vår tävling kommer ikväll, kl 18.00, så kika in igen!
----------------------------------------------------
It's time for revealing the three winners in our challenge for November. It was a sketch from Maya this month to be inspired by.
 
And the three winners are:
Gunilla Molin
Ewa Olofsson
Ulrica Blomfeldt
 
Thanks to all of you who has been taking part of our challenge and a big congrats to the winners (you have been e-mailed with info about your prize).
 
Our challenge in December are a little bit different.
This month the challenge will be split up in 4 adventchallenges, each challenge will be active from Thursday at 18 o'clock until Sunday at 23.59 o'clock.
 
Those who takes part in all of the challenges can also win a guest-DT spot for January / February.
 
More information will be revealed to night at 18 o'clock, so welcome back!

Kommentarer

 1. Tack!!! Wow, blev så glad!!! Grattis till de andra två vinnarna!!! Har ännu inte fått något mail, men det dyker väl upp. Tack igen och god jul!!!

  SvaraRadera
 2. Nej men så roligt! Tusen tack och grattis till övriga vinnare.

  SvaraRadera
 3. Grattis tjejer!! Vad mycket fint!!
  När dyker adventsutmaningen upp? :-) Vill vara med och skapa nåt kul!! ;-))

  SvaraRadera
 4. Nämen vart tog mitt meddelande vägen? Wiiiii tack snälla! Och STORT grattis till Gunilla och Ewa också! Nu funderar jag på adventsutmaningen, jätteskoj! Är ju lite galen i alla stansar ;) Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!