Fortsätt till huvudinnehåll

Januari släpp från Marianne Design / January release from Marianne Design

November månad har gjort sitt intåg och från Marianne Design kommer det massor med nyheter som vanligt. Här kommer några axplock av allt det nya som kommer!
 
Först och främst har de lanserat en ny variant av dies som de kallar för Collectable. Collectable är tillverkade av bra kvalitet som deras andra dies.
Några av de nya die'sen är förpackade tillsammans med stämplar som matchar till.
---------------------------------------------
November is here and from Marianne Design there's a lot of news as usual. Here's some examples of all the new stuff who's coming soon.
 
First of all they have launched a new sort of dies as they call Collectable. The dies are made of fine quality as the rest of their dies.
Some of the new dies comes together with matching stamps.
 
 
Så här snyggt blir det om man stämplar ovanpå det utstansade motivet:
---------------------------------------------
Look how gorgeous it looks when you stamp on the motif:
 
 
En annan die, som är värd att nämna, är deras Carousell die.
Det är en förpackning som består av flera olika dies och kan användas till att göra ett karusellkort.
---------------------------------------------
Another die, worth mentioning, is their new Carousell die.
It's a package containing several dies and can be used for making a carousellcard.
 
 
Läckert, eller hur?!
---------------------------------------------
Gorgeous, isn't it?!

 
Bland dekorationerna som lanseras finns två olika sorters buketter med dekorativa blommor:
---------------------------------------------
Some embellishments have also launched, for example two different sorts of bouquets with flowers:
 

 
Och även några olika swirls av halvpärlor:
---------------------------------------------
And some swirls made of pearls:

 
 
Dessa produkter, och många fler, finns att förbeställa för våra återförsäljare och kommer att finnas ute i butikerna i januari 2013. 
---------------------------------------------
These products, and more, can be pre-ordered by our retailers and will be out in their stores in January 2013.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!