Fortsätt till huvudinnehåll

Halloweendinner!


Hej alla!

Här kommer då det färdiga resultatet från tutorialen som jag visade upp igår. Staketet, fågeln, spindelnätet och kandelabrarna är utskurna med hjälp av min Silhouette Cameo. Jag använde tre foton från tjejgängets Halloweenmiddag här hemma hos mig på Slottet. Jag hade dukat i svart, grönt och orange och alla gäster uppmanades att ha på sig en eller flera accessoarer som speglade kvällens tema. Jag hade huggtänder och lång, svart peruk. Totalt så var vi tre djävlar, tre vampyrer, en häxa och ett vampyroffer. :) Riktigt kul och vi dansade och drack vin till klockan halv fem på morgonen. :)

Ha en bra dag!

************************

Hi everyone!

Here comes the result from the tutorial I did for you yesterday. The fence, bird, web and candelabras are made with help from my Silhouette Cameo. I have used three photos from the Halloweendinner with the girls, here at The Castle. I hade set the table in black, green and orange and asked the guests to wear some kind of accessory from the theme of the night. I had fangs and long, black hair. All togheter so were we three devils, three vampires, one with and one fangbanger. We had a blast and we all danced and partied until 4.30am. :)

Have a nice day!Material
Silhouette Cameo
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081 
Maja Design Walking in the forest - Stickad tröja WAL-542
Maja Design Walking in the forest - Jeans WAL-540
Martha Stewart PATP Iron Gate
Martha Stewart Crafts Glitter Glue 24-pack 40-00011 
Teresa Collins Fabrications Linen Rhinestones FAB159 
KoCompany SMASH Date Stamp 30-614833 
Sticko Aristocrat Alpha Small 52-10166

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!