Fortsätt till huvudinnehåll

Christmas Tree

Den här gången har jag jobbat med en clearstamp från Marianne Design, en jättesöt liten figur som varit ut i skogen och hämtat årets julgran! Även både mönstrade papper och de vackra banden jag använt kommer från Marianne Design. Ursnygga tillsammans – men givetvis också fina var och en för sig.
* * * * * * * * * *
This time I used a clearstamp from Marianne Design, a cute little fellow that went to the woods to get his Christmas tree. The nice patterned paper and the beautiful ribbons I 've used are also från Marianne Design. It all work perfectly together, and separate as well.Tycker kontrasten kraftpapper och de glittriga stickersbokstäverna, samt glittret runt stämpelmotiv och på blomman blev läcker!
* * * * * * * * * *
I think the contrast between the kraft paper and the sparkly letters I've used is really nice.Till snöflingan har jag använt en ”Stamp and punch”-stans från Martha Stewart, det blir jättesnyggt när man jobbar med dem!
* * * * * * * * * *
For the snowflake i've used a ”Stamp and punch”-punch from martha Stewart, you get a perfect result every time!En närbild på det vackra rustika bandet.
* * * * * * * * * *
A close up on the really beautiful rustic ribbon.

På mitt andra kort har jag istället för snöflinga valt att dekorera med ett utstansat hopflätat hjärta. Faktiskt även det från Marianne Design. Det är ett set om två dies, den ena gör som här ett litet mindre enkelt hjärta, men så är det även med en lite större där man får ett sånt dubbelt hjärta som man kan öppna och sedan exempelvis hänga upp. Kommer ihåg hur man gjorde sådana i skolan förr om åren, så hängde man dem i granen med godsaker i – som alltid var slut på julafton! ;)
* * * * * * * * * *
On this card I chose to use a little die (also from Marianne Design) that makes this really cute braided heart. It's a set of two, and this one is a smaller one that is flat, bit the other one, slightly bigger becomes double, and you can open ut. I used to make those hearts vack when I went to school, and we always put them in the Christmas tree with candy in them – but they were always empty when we made it to Christmas eve. ;)


Och slutligen en närmare titt på det vackra lilla hjärtat!
* * * * * * * * * *
And finally a closer look at the adorable little heart!

Materiallista | Supply List
 • Bazzill Basics – Cardstock
 • Bazzill Basics - Flower Twisted Celery 2
 • Marianne Design - Christmas Tree Clearstamp TC0824
 • Marianne Design - Craftable Elines Scandinavian Hearts CR1228
 • Marianne Design - Winterworld A5 Paper Bloc PB9077
 • Marianne Design - Eline´s Winterhuis Band EL8525
 • Martha Stewart - Polar Stamp And Punch 42-25008
 • Martha Stewart - Doily Lace Edge Punch M284006
 • Sticko - Sweetheart Script Blue Glitter Small Stickers 52-10032
Tack för den här gången!Kommentarer

 1. Jättefina kort. Älskar det lilla hjärtat på sista kortet. Det måste jag försöka göra :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!