Fortsätt till huvudinnehåll

Bling & Glitter!

God morgon!

Idag visar jag upp en layout som andas Prima Marketing nästan hela vägen igenom. Papper, blommor och dekorationer nästan uteslutande därifrån. :) Prima är verkligen ett av mina absoluta favoritmärken. :) 

På bilden visar jag upp en annan av mina stora passioner: smycken som glittrar. Jag älskar smycken och ju mer de glittrar, desto bättre! Gnistrande diamanter kan lyfta vilken tråkig outfit som helst. ;)

Ha en bra dag!

Glöm inte att kika in i vår designerblogg för Hobbyworld!

***************

Good morning!

Here comes a layout with a lot of products from Prima Marketing, paper, decos and flowers. I totally adore Prima and it's one of my favourite brands. ;) 

The picture shows one of my other great passions: sparkling jewellry! I just LOVE jewellry and the more glitter, the better they are! Sparkling diamonds can take a boring outfit to a much more higher level. :)

Have a nice day!

Dont forget the take a look in or blog for Hobbyworld!
Material
Bazzill Mono White 10-1001
Prima Marketing Rondelle Collection Quadrille 844653
Prima Marketing Rondelle Plume 562441
Prima Marketing Spotlight 562199
Prima Marketing Interlude 561429
Prima Marketing Decorative Wood Embellishments 558819
Prima Marketing Junkyard Findings Typo Zippers Rusty 891565
Prima Marketing Romance Novel Alpha Canvas Stickers 559120
Prima Marketing Welcome To Paris Pearls and Crystal Stickers 560188  
Martha Stewart Cream And Pink Velvet Flowers 41-09047
Marianne Design Tea roses RB2206
My Minds Eye Lost and Found 3 Ruby Enamel Dots LF3044 
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!