Fortsätt till huvudinnehåll

YOU ROCK!

Det här är ytterligare en LO som jag gjorde på Svensk Scrapbooking träffen.
Utmaningen var att ha med en lista på sitt alster.
Bilden föreställer min syster.
Använde papper ur kollektionen Carnival från MS. Grunden är ett Bazzil cardstock, sprayade på en mask innan jag fäste alla papper och övriga dekorationer. På den lilla påsen på sidan har jag stämplat med en chevronstämpel från MME.
************
This is another LO I made on Swedish Scrapbooking crop.
The challenge was to have a list on the LO. 
The picture shows my sister.
Used the paper from the collection Carnival from MS. The base is Bazzil cardstock, and I used mist on a mask before I attached all the papers and other decorations. On the small paper bag, I stamped with a chevron stamp from MME.

Gula och svarta blommor från Prima. Använde en Zig-penna för att rita streck längst solstrålarna.
************
Yellow and black flowers from Prima. Used a Zig pen to draw the lines on the sun.
Glittrigt foam alfabet från Sticko. Under bokstäverna skymtar washitejp från MME.
************
Glittery foam alphabet from Sticko. Under the letters you se a glimpse of washitejp from MME.
Blommor och blingberlock från Prima.
************
Flowers and bling pendant from Prima.

Material/Supplies:
Bazzill cardstock - White.
Paper MS - Carnival 12x12 Paper pad.
Sticko - Black Large Serif foam glitter alphabet.
Prima - Romance Novel Perlers flowers.
Prima - Tea Thyme Velvet trinkets white.
MME - Washi tape The sweetest thing "Love".
MME - Chevron stamp from All is bright stamps.
Zig - Memory Millennium 5 pc.
MS - Paper trimmer.
MS - Permanent glue.
Foam 
Scrapbook Adhesive - Crafty foam tape and Tape runner.
Acrylic block.

Private:
Yellow mist.
Mask.
Chipboard.
Paper bag.

Ha det bra!/Take care!Kommentarer

 1. Otroligt läcker layout!! Jag älskar färgerna, stencilen och alla lager! Riktigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir:)
   Kram Therese W/Tesa

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!