Fortsätt till huvudinnehåll

Vinnare i oktober / October winners

Det är nu dags att utse vinnarna i oktobers tävling!
 
Eftersom det var så otroligt fina bidrag så tycker vi att det var otroligt svårt då vi skulle vilja att varenda en vinner. Till slut fick vi fram två vinnare och det är:
 
*trumvirvel*
 
Bidrag nr 7 - Ulrika Blomfeldt
 
 
och
 
Bidrag nr 1 - Christin Gronnslett
 
 
Som vinnare av det kreativa priset har vi valt
 
Bidrag nr 10 - Camilla Olsson
 
 
Motiveringen lyder:
En fantastisk dikt som tillsammans med den blåa himlen och de vackra löven speglar hösten på ett ypperligt sätt.
 
Vi gratulerar de tre vinnarna med fanfarer och tackar samtidigt alla som varit med och tävlat för era fina alster!
 
Ni som vunnit blir kontaktade inom kort av Helena, via mail, angående era vinster!
 
Om några dagar kommer november månads tävling att publiceras - hoppas Ni deltar då också!
---------------------------------------------------------
It's time for announcing the three winners in our competition in October. It has been very hard to pick out just three winner because there were so many beautiful and creative contributions. But we managed at last so now we are done!
 
The three winners are:
 
Ulrika Blomfeldt
Christin Gronnslett
 
and
 
for creativity:
Camilla Olsson
 
And our motivation are:
A fantastic poem together with the blue sky and beautiful leaves shows us fall in a perfect way.
 
Congratulations to all of you and a big thanks to all of you who has been competing this month!
 
In just a couple of days there will be a new competition here in the blog - we hope you will join us then!

Kommentarer

  1. Å tack! Känner mig mycket hedrad av det kreativa priset :) Grattis till Ullis och Christin.

    SvaraRadera
  2. Men åhhhhh! Wiiii vad glad jag blir! Hade så himla roligt när jag skapade min sida och det var en så härlig utmaning! STORT tack! Vilken himla bra dag på veckan!!!! Och grattis till mina vänner Christine och Camilla också!!! Kramar!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!