Fortsätt till huvudinnehåll

Tack för senast!

Halloj!

Idag kommer ett litet bokkort från min sida. Den har jag skrivit ut med hjälp av min Silhouette Cameo och jag hittade denna gratislänken. :) Alltid bra att ha ett och annat kort på lager, detta kort kan man med fördel fylla med lite godsaker för att utöka sitt tack. :)

Cardstocken har jag torrembossat med nya härliga M-Bossabilities från Spellbinders. :)

Ha en härlig dag och välkomna in i min privata blogg!!

*****************

Hi there!

Here comes a book card from me, I have used my Silhouette Cameo to cut it out and I found a freebie over here that you can use. :) Always good to have a thank you-card on the shelf and this one is able to fill with som goodies if you wanna thank someone a little extra. :)

Tha cardstock has given a touch af the new and awesome M-Bossabilities from Spellbinders. :)

Have a nice day and welcome to my private blog!

Material:
Silhouette Cameo
Bazzill Kraft 9-960
Spellbinders M-Bossabilities Garden Delight ES-008
Prima Marketing Rosarian Flowers #562588
Prima Marketing Stickers Zephyr #559175
Marianne Design Roses Beautiful Brown RB2211 
Marianne Design Bunch of Berries Vintage JU0861
Martha Stewart Butterfly Stamp And Punch 42-25010 
Martha Stewart Five Leaf Branch Punch M283047 
Martha Stewart Doily Lace Trim Deep Edge Punch 42-70002 
Spellbinder Nestabilities® Beaded Ovals S4-294


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!