Fortsätt till huvudinnehåll

Ordinary weekend-fun at Tivlins!


Hallå där!

Redan onsdag och med andra ord min tur att blogga för Hobbyworld! I helgen som var så kom min syster med familj ner. Vi hade det supermysigt och på lördagen så åkte vi på en pysselträff i Västerås med en massa härliga tjejer. Jag visade upp en hel del snygga Prima-grejer, nya Spellbinders, Epiphany Crafts och en del annat mumsigt. :)

Jag hann faktiskt pyssla en del mellan varven med och bland annat så skapade jag denna layout. Ett svartvitt foto som jag knäppt med hjälp av Instagram (föreställer rödvin och MaxiYatzy) och sedan en massa härliga Prima-decos. :) 

Hoppas ni alla får en fin dag och en massa härlig pysseltid!

*******************

Hi there!

It's already Wednesday and that means it's my turn to make another entry for Hobbyworld! Last weekend was my sister and her family here for a couple of days. We enjoyed each others company and at Saturday we went for a crop with other lovely ladies. I was eager to show all the new great stuff from Prima, Spellbinders and Epiphany Crafts. :)

I actually even got the time to make something crafty to. :) This layout for example, a photo taken with Instagram and a lot of yummie stuff from Prima. :)

I wish you all a really lovely day and a lot of crafty time! :)

Material

Bazzill Mono White White T10-1001
Bazzill Mono Raven T10-1081 
Prima Marketing Vintage Trinkets Romance Novel #559687
Prima Marketing Interlude Roses #561383
Prima Marketing Leaves Welcome to Paris Plume #562380
Prima Marketing Soubrette Flowers #561635
Prima Marketing Cabaletta Flowers #561710
Epiphany Crafts Bubble Caps Clear Oval 25 SSA-39 
Epiphany Crafts Metal Settings Oval 25 Silver 37-53
Epiphany Crafts Shape Studio Oval 25 SST-37
EKSuccess Sticko Alpha Large Black Foam Stickers 52-50009
Memory Millennium Asst Blk 5pc Set MS/5VB Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!