Fortsätt till huvudinnehåll

Nytt från My Minds Eye / New stuff from My Minds Eye

My Minds Eye har återigen släppt nya kollektioner. Det är som vanligt välarbetade och mycket snygga kollektioner där allt matchar varandra.
 
I kollektionen Oliver, i serien Lost & Found 3, samsas färgerna blå/turkos, gult och grått i papper, dekorationer och kit och mycket annat. Ursnyggt! Glittriga detaljer finns på vissa papper!
-------------------------------------------------------------------------
My Minds Eye has recently released some new paper collections. They have put lots of work on the collections and they are so beautiful and everything matches!
 
In the Oliver collection, in Lost & Found 3, are the colors blue/turquoise, yellow and grey best friends on papers, embellishments and kit and much more. Gorgeous color-combination! Details in glitter has some papers!
 
 
Den andra kollektionen i serien Lost & Found 3 heter Ruby och där samsas färgerna rött, rosa tillsammans med grått. Fantastiskt läckra färger tillsammans.
 
Även här finns allt från papper, stämplar, 6x6" pappersblock till brads och chipboard. Vissa papper har läckra glittriga detaljer.
-------------------------------------------------------------------------
The other collection in Lost & Found 3 is called Ruby. The colors are red, pink and grey - amazingly beautiful colors!
 
In this collection there are papers, stamps, 6x6" paper pad, brads and chipboards. Some of the papers has glitter!
  
Till sist kommer den kärleksfulla kollektionen Lucky in Love. Kollektionen består av papper, kit och stickers samt 6x6" pappersblock och har färgerna rosa, röd, vit och turkos.
-------------------------------------------------------------------------
At last but not least is the loving collektion "Lucky in Love". The collection contains papers, kit, stickers and 6x6" paperpad and have the colors pink, red, white and turquoise!
 


 
Besök gärna My Minds Eye's blogg för att se vad deras enormt duktiga DesignTeam har skapat med både dessa nyheter men även med andra kollektioner.
-------------------------------------------------------------------------
Visit My Minds Eye's blog to see what their amazing DesignTeam have made with this new stuff and other collections.
 
 
Våra återförsäljare har haft möjlighet att förbeställa produkter från My Minds Eye - besök vår återförsäljarlista för att se vilka du kan handla från.
-------------------------------------------------------------------------
Our retailers have made pre-orders from My Minds Eye - visit our list of retailers to see wich stores you can buy from.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!