Fortsätt till huvudinnehåll

Nytt från Basic Grey / New stuff from Basic Grey

 
har just lanserat en rykande färsk kärleksfull kollektion som heter True Love. Färgerna går i de klassiska vita, röda och rosa tonerna och med ganska mycket inslag av ljusblått.
 
Som vanligt håller deras kollektioner hög standard och de mönstrade papprena är dubbelsidiga i kraftig kvalitet. Dekorationerna som tagits fram matchar perfekt och kan användas av både scrappare, kortmakare och ex altrare.
---------------------------------------------------------------------------
Basic Grey has just launched a brand new loving collection called True Love. The colors are the classical white, red and pink together with quite a lot light blue.

Their collections have always a high standard and the patterned papers are doublesided and made of good quality. The decorations matches perfectly and can be used by scrappers, cardmakers and for altering.
Love's Garden - TRU-3993
 
Simple Elegance - TRU-3997
 
Alphabet Stickers - TRU-4007
 
Title Stickers - TRU-4008
 
Bottle Caps - MET-4018


Basic Greys eget designteam har haft möjligheten att skapa med kollektionen och här är några fina smakprover:
---------------------------------------------------------------------------
Their own designteam have had the opportunity to create with the new collection for a while and here are some beautiful works:
 
 
Besök gärna deras blogg för mer inspiration!
---------------------------------------------------------------------------
Visit their blog for more inspiration!
 
Alla våra återförsäljare kan förbeställa dessa produkter, leverans kommer att ske under december månad. Vår återförsäljarlista finns här!
---------------------------------------------------------------------------
All of our retailers can make a pre-order, delivery will be during December. List of our retailers you can find here!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!