Fortsätt till huvudinnehåll

Mixed media #2

Förra helgen tillbringade jag på Svensk Scrapbookings mässa och träff. En alldeles underbar helg för oss pysseltokiga. Jag skapade denna mixed media tavla till en av utmaningarna.
Papper från EP For the record 2. Pappret limmades fast med MS gelélim.
************

Last weekend I spent on Swedish Scrapbookings fair and craft gathering. A truly wonderful weekend for us craft crazy people. I created this mixed media painting to one of the challenges.
Paper from EP For the record 2. The paper is glued with MS adhesive gel.

Gesso och akrylfärger. Zig pennor.
************
Gesso and acrylic paints. Zig pens.
Temat var - Somewhere over the rainbow. Jag gjorde min regnbåge med hjälp av en Epiphany punch.
************
The theme was - Somewhere over the rainbow. I did my rainbow using an Epiphany punch.

Jag vann ett pris för min tavla.
Ett pennställ från MS. 
Förvara alla dina pennor och verktyg i denna enkla och praktiskt caddie!
Fodrad bas för att ge struktur så att den står upp och inte ramlar omkull.
Genom nättoppen kan du se innehållet när den är stängd.
************

I won a prize for my painting.
A pen holder from MS.

MS Standing Tool Pouch. Keep all of your crafting
tools in this simple and handy table top tool caddy!
Lined base to provide structure so it stands up and does not fall over.
Mesh top allows you to see through the bag at the
contents when closed. Material/Supplies:

Paper EP - For The Record 2
ZIG - Memory Millennium pens
MS - Adhesive Gel With Brush
EK Success - 1 inch Circle Medium Punch 
EK Success - 1/2 inch Circle Large Punch
Epiphany - EC Shape Studio Pennant 25

Private:

Canvas

Gesso
Acrylics
Crayons
Stamps
Masks


Ha det bra!/Take care!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!