Fortsätt till huvudinnehåll

Merry Christmas

I mitt DT-paket denna gång fick jag mycket cardstock från Bazzill. Många härliga nyanser.
Till dessa kort har jag valt nyansen Chocolate som passade perfekt till detta papper från Maja Design. Det lilla metallhänget kommer från Marianne Design.
************
In my DT-package this time I got an large amount cardstock from Bazzill. Many lovely shades.
For these cards, I have chosen the shade Chocolate which was perfectly suited to this paper from Maja Design. The small metal pendant comes from Marianne Design.

Brunt och beige gör att korten känns lite gammaldags. 
En utstansad scallopedcirkel och snöflinga från
Spellbinders.
************
Brown and beige makes the cards feel a little bit old-fashioned. 
A scalloped circle and snowflake from Spellbinders.
Under cirkeln har jag fäst en utstansad snöflinga från Spellbinders. Jag fann några kortskisser på nätet från Verve Stamps som jag använde mig av för att komma i stämning.
************
Under the circle, I have attached a punched snowflake from Spellbinders. I found some card sketches from Verve Stamps on the net that I used to get in the right mood.

Det är bara två månader kvar till jul så det är hög tid att börja för att hinna klart med alla kort som ska skickas till familj och vänner:)
************
It's only two months left until Christmas so it's time to start creating all the cards that you want to send to family and friends:)

Material/Supplies:
Bazzill cardstock - Chocolate
Maja Design - Paper
MS - Paper trimmer
MS - Spring loaded scissors
MS - Permanent glue
MS - Mini scoring board
Marianne Design - charm
Spellbinders - Scalloped circle small
Spellbinders - Frosty forms


Ha det bra!/Take care!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!