Fortsätt till huvudinnehåll

A day full of fun and joy!

Oh! Två inlägg på samma dag! :)


Här kommer en layout som jag skapat med hjälp av Maja Designs nya julserie: Julen är här och en massa supermumsiga Primablommor och dekorationer. Jag har använt mig av två cardstock som bas denna gång, en mörk i den härliga färgen Java och en ljus i färgen Vanilla. Passade verkligen perfekt till de här papprena.

Hoppas ni får en härlig eftermiddag!

******************

Here comes a layout wich I have created with help from the lovely new serie Julen är här from Maja Design and some gorgoeus flowers and decos from Prima Marketing. I have used two cardstock from Bazzill Basics Paper for the base, one i the dark and cozy Java and one in the bright Vanilla. These Bazzill's sure didi fit perfect for this papers.

I wish you all a nice afternoon!Material
Bazzill Basic Paper Mono Java T9-990 
Bazzill Basic Paper Mono Vanilla T8-808
Maja Design julen är här - It's Christmas time Jul-573
Inkadinkado Stampinggear Flower Petals 65-32006
Marianne Design Berries Off White JU0861 
Prima Marketing Resin Angel Vings #891473 
Prima Marketing Cabaletta Flowers Fall #561741 
Prima Marketing Tea-Thyme Bosoue Branches #562571 
Prima Marketing Soubrette Flowers #561628 
Prima Marketing Rondelle Plume Leaves #562441
Prima Marketing Tea-Thyme Pearls and Crystals #560218 
Prima Marketing Flowers Tessitura #562748
Prima Marketing Tea-Thyme Metal Trinkets #559724 
Prima Marketing Rondelle Wood Clips #558864 
Prima Marketing Romance Novel Alpha Canvas Stickers #559120 
Sticko Alpha Large Black Foam Stickers 52-50009

Butiker där ni kan hitta materialet jag använt hittar ni här.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!