Fortsätt till huvudinnehåll

Roadtrip–For the Record 2

IMG_6783liten
Jag hade några instagrambilder från vår bilsemester förra året när vi reste från södra Sverige genom landet upp till norr och hälsade på våra familjer där. Jag skrev ut dem i 3x3 tumsformat för att få plats med sex bilder på en sida. Jag älskar “For the Record 2 Tailored” från Echo Park och ville hålla mig till papper från den serien även om jag normalt gillar att mixa serier och tillverkare.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
I had some instagram pictures from last year’s roadtrip when we traveled from southern Sweden to visit our families up north. I printed them out in 3x3 inch format and used six of them on a page. I love the “For the Record 2 Tailored” collection from Echo Park and wanted to stick to it even though I usually like to mix collections and brands.
IMG_6785liten
Jag gjorde kluster av dekorationer och skar ut taggiga cirklar och en pratbubbla med min Cameo för att fylla ut där det såg tomt ut.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
I made clusters of embellishments and cut some starbursts and a speech bubble for journaling with the Cameo to fill out some of the empty spaces.
IMG_6784liten
Jag använde cremefärgade toner tillsammans med svart, rött och rosa till min sida, de passade bra ihop med mina bilder. Serien innehåller även gula och gröna toner men de sparar jag till ett annat projekt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
I used black, cream, red and pink tones for the page, it went well with the photos. There is also a lot of green and yellow in the collection but I’ll save those for another project.
Material/supplies:
 • Bazzil Basics Cardstock – Raven
 • Silhouette Cameo
 • Echo Park For the Record 2 Tailored – Lazy Daisy
 • Echo Park For the Record 2 Tailored – Handwritten
 • Echo Park For the Record 2 Tailored – Orange/Cream
 • Echo Park For the Record 2 Tailored – Chipboard Accents
 • Echo Park For the Record 2 Tailored – Element Stickers
 • Echo Park For the Record 2 Tailored – Alpha Stickers
 • Echo Park For the Record 2 Tailored – Decorative Brads
 • EK Tools Binding Edge Edger Punch
 • EK Tools Cutterpede Straight Edge Trimmer
 • Martha Stewart Crafts Scallop Dot Edge Punch
 • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares – White
 • Scrapbook Adhesives E-Z Runner Perm
Privat material/private supplies:
 • Snöre/Twine
 • Klädnypor/clothes pins
Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

 1. Vilken läcker layout, Maya

  SvaraRadera
 2. jag bara älskar den här layouten!!! så himla fint med snören och klädnypor... jag har haft en idé med just klädnypor ett tag... men inte kommit till skott!!! tack för detta!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!