Fortsätt till huvudinnehåll

Remember

En LO med bilder från en fotografering i början på september.
Papper från MME My sweetest thing och EP Everyday Eclectic.
************
A LO with pictures from a photo shoot in early september.
Paper from MME My sweetest thing and EP Everyday Eclectic.

Vimpeln med Remember och kvinnofiguren är utskurna med Cameon. Katarina skrev ut dessa på Formexmässan och så snäll som hon är så skrev hon även ut några till mig:)
************
Pennant with Remember and female figure is cut out from the Cameo. Katarina did these on the Formex fair and as kind as she is, she cut out some for me:)
Stickers från EP Everyday Eclectic. Papperspåsen innehåller journaling om dagen för fotograferingen. Påsen var vit från början så jag stämplade den med en chevronstämpeln ur MME All is bright stamps.
************
Stickers from EP Everyday Eclectic. Paper bag contains journaling from the day of shooting this photo. The bag was white from the beginning so I stamped it with a chevron stamp from MME All is Bright stamps.
Falska stygn gjorda med en syl och en tunn penna från Zig.
************
Fake stitches made ​​with a piercingtool and a thin pen from Zig.

Material/Supplies
Cameo
Bazzill Cardstock - White.
EP - Everyday Eclectic collection with stickers.
MME - The sweetest thing.
MME - All is bright stamps.
ZIG - Millenium collection pens.
MS - Unity bone folder (piercingtool).
MS - Papertrimmer.
Acrylic block.
Tape Runner

Private:
Small paper bag
Versafine - Smokey grey.

Ha det bra!/Take care!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!