Fortsätt till huvudinnehåll

.:Remember This:.

Under Formexmässan träffades hela Hobbyworlds designteam, och på själva mässan fick teamet jobba med alla nya produkter som är på kommande från CHA mässan. Att få den möjligheten är som att ge godis till ett barn någon annan dag än lördagar :)
 
Just denna LO scrappade jag på mässan, men fotografiet togs av gänget när vi var i Stockholm och åt gemensam middag, så jag fick skriva ut det och göra LOn färdig när jag kom hem.
 
***
During the Formex Fair, the entire team got together, and we all got the opportunity to work with lots of new products from CHA. And thats like ending up in a candy factory :)
I made this LO during the Fair, but since the picture was taken during the same weekend,, I didnt get that one printed until after the fair. So the LO got the finnishing touches at home.
***

 
 
För att göra den här LOn använde jag mig av Silhoette Cameo, för att skära ut texten från mitt cardstock och monterande ett annat cardstock bakom, samt att skära ut dekorationer och banners. Att utnyttja Cameon till att skära ut texten direkt ur det cardstock som använts till bas på LOn ger lite nya utmaningar.. att tänka ut hur stor yta behöver jag, var ska texten ligga för att passa ihop med min LO, vilket typsnitt ska jag använda osv.
 
* **
To make this LO I used the Silhouette Cameo. I cut out the Title right out of the cardstock base and mounted another cardstock behind it. I also cutted out the camera and some banners for the LO with the cameo.
To scrap by cutting out the text right out of the base gives you new but fun challenges, you need to think ahead  about how big your cluster of papers and embellishments should be, where should I place the Title and so on...
 
Materials used:
News
Basic Grey- Lucille collection
Basic Grey- Lucille pins and Tags
Basic Grey -Serenade Flair stickers
My Minds Eye- The Sweetest thing Decorative tape
other:
EK Success- Alpha Sticko
Silhouette Cameo
Silhouette studio-Die cuts and font Scrapbook handwriting.
 
Private stash:
Twine- The Twinery
Paper Doily
Manilla tags
 
 
Have a creative day!!
 
 

Kommentarer

 1. så snyggt och så kul att bevara minnet och jämföra nästa gång du kommer till FORMEX ;) eller CHA

  SvaraRadera
 2. What a pretty page! Thanks for sharing it with us.

  SvaraRadera
 3. Kjempefin layout og cluster! Og jeg likte godt den store tittelen!! :)

  SvaraRadera
 4. Great page Katarina! Love how you did the title!

  SvaraRadera
 5. katarina this is extremely beaut6iful! I love the colors and your layering!

  SvaraRadera
 6. gorgeous work!! awesome colors and I love the tag+doily. you always rock the layering!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!