Fortsätt till huvudinnehåll

Paper bag

Jag fortsätter att inspirera med produkter från Prima blandat med lite andra märken.
Denna påse skapades på Formexmässan.
************
I continue to inspire with products from Prima mixed with some other brands.
This bag was created at the Formex Fair.

Här har jag använt Bazzill cardstock som bas till själva påsen. På toppen av påsen har jag använt en Spellbinders dies. Mönsterpapper från Echo Park.
************
Here I have used Bazzill cardstock as the base to the bag itself. On the top i´ve used a Spellbinders die. Pattern Paper from Echo Park.

Underbara blommor från Prima tillsammans med löv och en resin fågel.
************
Gorgeous flowers from Prima, together with leaves and a resin bird.
Prima fina klädnypor där jag limmat fast en blingpärla:)
************
Prima fine clothes pegs with a bling gem:)

Material/Supplies:
Paper - Bazill White
Paper - Bazill Craft
Paper - EP Everyday eclectic 6x6 paper pad
PM - Interlude Flowers Turquoise
PM - Resin Fly away
PM - Rondelle Wood Clips
PM - Say it in crystals, clear
PM - Rondelle Plume Leaves
Spellbinders - Shapeabilities Vintage Lace Accent
MS - Paper trimmer
MS - Scoring board
MS - Bonefolder
MS - Craft glue

Här finner du en lista på våra återförsäljare.
************
Here you will find a list of our dealers.

Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!