Fortsätt till huvudinnehåll

MME - Lost & Found Halloween


Då var det höst igen – och snart Halloween! I min hand fick jag HELT fantastiska halloweenpapper från My Mind’s Eye. Serien heter ”Lost & Found Halloween”. I vanliga fall är jag definitivt ingen person som scrappar Halloweenkort eftersom vi inte firar det i min familj – men i år gick det inte att låta bli! Härliga dubbelsidiga papper, med snygga grafiska mönster – och totalt överösta med glitter i en riktigt läcker orange nyans.

Att det sedan dessutom fanns ett 12x12” ark med diecuts, och ett 12x12” ark med chipboarddekorationer – ja det var bara tårta på moset! :)
Lite band, pennor och stygn – och slutligen ett gäng 3D-kuddar för lite djup gjorde susen.

Med en lila cardstock som bakgrund så kunde det verkligen inte bli fel
- eller vad tycker ni?
-------------------------------------
And the it’s fall again – and soon Halloween! I got my hands on a REALLY fantastic halloween paper collection from My Mind’s Eye. It’s called ”Lost & Found Halloween”. Really nice double-sided patterned paper, and lots and lots of tinsel in a really delicious color!

And there were a 12x12” sheet of die cuts and another with chipboard dekos – sweet! :)
Some ribbons, markers, stitches – and finally some 3D-adhesives for depth to complete my work.

With a purple cardstock in the background there was no chance anything could possibly go wrong
- what do you think?Ta en närmare titt på det härliga glittriga pappret nedan! Underbart!
-------------------------------------
Take a closer look at the fabulous sparkly paper below! Awsome!


Materiallista | Supply list
 • MME – Lost And Found Halloween Collection
 • MME – Lost And Found Halloween die cuts sheet
 • MME - Lost And Found Halloween chipboard sheet
 • Martha Stewart – Spooky cling stamps
 • Martha Stewart – Spooky stickers
 • Bazzill Basics cardstock, White & Black
 • Bazzill Basics cardstock, T6-603 (purple)
 • Adhesive Value Pack 01697-30
 • Martha Stewart paper trimmer, M281055
 • Martha Stewart Scoring Board, 42-05002
 • Piercing Bugs Rotary Tool, EKCB12
Private
 • Black marker
 • White marker
 • Ribbons
 • Floss & needle

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!