Fortsätt till huvudinnehåll

Marianne Design november release

I november releasen från Marianne Design kommer jättefina och användbara dies, stämplar och dekorationer.

Temat på diesen är av blandad kompott - kika på några av dem här - så himla snygga:

******************************************************************************
In the November release from Marianne Design there are some gorgeous and useful dies, clearstamps and embellishments.

There are no theme for the dies but are sooo beautiful:
Massvis med inspiration bjuder även Marianne Design på och naturligtvis finns de nya diesen på deras alster också. Visst är de vackra?

******************************************************************************
Tons of inspiration has Marianne Design and of course are their new dies on them too. Beautiful, aren't they?Nya clearstamps finns naturligtvis också bland deras nya produkter. Don & Daisy heter deras mest populära stämpelserie och denna månad är det jul och vintertema på stämplarna.

******************************************************************************
New clearstamps are also released this month. Don & Daisy are their most popular collection of clearstamps. This month has a christmas and winter theme.


 
Blommor och knoppar är på gång också. Bland annat vita callor och rosa välarbetade rosor:
 
******************************************************************************
Flowers and rosebuds are on it's way also, for example white callas and pink roses:
 

 
Dessa produkter finns att förbeställa i vår webshop för återförsäljare. Söker du en butik som tar in Marianne Design produkter så kika här i vår återförsäljarlista!
 
******************************************************************************
These products, and more, can be pre-ordered in our webshop for retailers. Are you looking for a shop with products from Marianne Design, take a look here in our list of retailers!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!