Fortsätt till huvudinnehåll

Love you!

Hej!
Katarina här med ännu ett inspirationsalster.
Låt mig få klargöra en sak... under lång tid har Basic Grey varit ett svårt kapitel i mitt liv, och varje gång jag fått ett BG papper i min hand så har jag kämpat för att få till ett vettigt projekt.
Men något har hänt i och med alla nya kollectioner, och jag fullkomligt ÄLSKAR de nya serierna, och det bästa av allt är att de funkar så bra tillsammans med My Minds Eye´s nya kollektioner.
 
Hi there!
Katarina here today with some new inspiration....
Let me start by saying, for a long time in my life I have been struggeling with the Basic Grey paperlines... Its been a tricky love affair, but now with these new paperlines... I can´t say it enough times.. I´m in LOVE! and one more wonderful thing about it is that it works so well together with the My Minds Eye new collections.
 
 

 


Jag gillar verkligen pappers collektioner som funkar tillsammans trots att de kommer från olika tillverkare, och kollektioner. det gör kollektionerna än mer användningsbara, och My Minds Eye´s nya Washi tapes är fantastiskt roliga och smidiga att jobba med.

I really love when paper collections work well together even when they don´t come from the same collection or manufacturer. It makes the collections more versatile.
And the MME ne Washi tapes are divine to work with, they are really easy to use and the patterns are awesome!


Materials used:
Bazzill- white
Basic Grey- Serenade, Clippings and Paper Cottage
My Minds Eye- The sweetest thing- decorative buttons, enamel dots, and washi tape
Prima- Letterstickers zephyr

Private:
manilla tag
French paper doily
office date stamp


have a great day!!
//Katarina

Kommentarer

  1. Helt underbara Katarina! Du rockar!!

    SvaraRadera
  2. this is precious Kat! love that photo+the soft colors! awesoem layering, as always!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!