Fortsätt till huvudinnehåll

Lathund–Lazy dog

Jag har nog en av de lataste hundarna som finns. Är det lite grått väder vill han inte gå ut, och sen när man väl fått ut honom så vill han bara gå hem igen direkt. Helst vill han ligga nedgosad i en filt och snarka. Jag använde Echo Parks härligt färgglada papper från Everyday Eclectic-serien som matchade den rosa filten på bilden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I probably have one of the laziest dogs around. He doesn’t want to go outside if the day is gray or rainy. When you get him outside he wants to go straight back in again. He loves to cuddle up under a blanket in the sofa. I used the fun and colorful papers from the Echo Parks Everyday Eclectic-series to match the pink blanket in the pictures.

IMG_6892liten

Jag har handklippt ut moln och hexagoner ur en del papper och ett par saker är faktiskt utklippta ur försättsbladet till pappersserien. Man ska aldrig släånga användbara saker. Sedan skar jag ut pratbubblor och titeln med Cameon. Jag använde även bokstavsstickers ur samma serie. En hel del saker är som vanligt fästa med 3D-kuddar så att de poppar upp lite mer. Jag hoppas att du blivit inspirerad av min LO!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I hand cut the clouds and hexagons from patterned papers, I actually cut out a couple of things from the cover of the paper series as well. Nothing needs to go to waste. I cut the title and the speach bubbles with the Cameo. I also used the letter stickers from the same collection. And as usual I popped some things up with 3D-adhesive for dimention. I hope you like my LO and feel inspired!

Material/Supplies:

 • Silhouette Cameo
 • Bazzil Basic Cardstock – White
 • Echo Park Everyday Eclectic Kraft Clouds Paper
 • Echo Park Everyday Eclectic Alpha Sticker
 • Echo Park Everyday Eclectic Kraft Doily Paper
 • Echo Park Everyday Eclectic Large Hexagon Paper
 • Echo Park Everyday Eclectic Large Hexagon Paper
 • Martha Stewart Crafts Scallop Dot Edge Punch
 • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - White, Variety Pack
 • Scrapbook Adhesives E-Z Runner Perm

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

 1. Åh, underbar LO! Verkligen inspirerande! Söta bilder, sköna färger och fyndigt. Hittade hit via Svensk scrapbooking. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket, vad roligt att du gillade den :) *glad*

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!