Fortsätt till huvudinnehåll

Creepy - Crawly - Spooky - Scary

Ännu ett Halloweenkort från mig, tjuvstartade ju förra helgen:)
*************
Another Halloween card from me, I get a head start the last weekend :)

Som bas till kortet har jag använt Bazzill Cardstock. Stämplarna kommer från MME Lost & found Halloween. 
Martha Stewart pappers tejp mellan bilderna.
************
As a base for the card, I used Bazzill Cardstock. The stamps are from MME Lost & found Halloween.Martha Stewart paper tape between the pictures.
Den lilla tagen i mitten är monterad med 3D tejp.
************
The small tag in the middle is mounted with 3D tape.
Dessa spindlar sitter egentligen på photohörn. Jag rev av en av spindlarna och fäste med en glue dot. Den andra limmades fast med fotohörnet på kanten av pappret.
************
These spiders are actually on photo corners. I tore off one of the spiders and attached with a glue dot. The second are glued with the photo corner on the edge of the paper.

Material/Supplies:
Paper - Bazzill Apricot and Jubilee
MME - Lost & Found Halloween stamps
MS - Spider photo corners
MS - Carnival paper tape
MS - Paper trimmer
MS - Scoring board
MS - Bonefolder
Cutter Bee Scissor
Scrapbook Adhesive - Crafty foam tape and tape runner
Dodz - Adhesive dots 6 mm

Private:
Distress pad "Black Soot"and a ink blending tool.

************

Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

 1. Riktigt läckert! Snygg skuggning runt motiven!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla:)
   Kram Therese/Tesa

   Radera
 2. Svar
  1. Kul att du gillade det:)
   Kram Therese/Tesa

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!