Fortsätt till huvudinnehåll

Att vara Slottsfru...


...kräver sin kvinna. Nämligen en sådan som jag. ;) Det är nämligen inte bara att "vara" utan det följer ansvar och uppgifter med denna roll. Hålla koll på tjänstefolket, inte det lättaste att få de att städa när man vill tex. Men, jag styr mitt Slott med järnhand och oftast så löper det hela smärtfritt. Jag gissar på att det är mitt medfödda, blåa blod som gör det. Jag har en naturligt kunglig glans och värdighet över mig, kalla det aura om ni vill, jag kallar det en självklarhet. ;) 

När jag och min man köpte oss vår villa så fick den direkt arbetsnamnet Slottet och vi skojar friskt om att vi har tjänstefolk, poolskötare, trädgårdsmästare, kock osv. När vi gifte oss så fick vi en äkta vägskylt från Vägverket så nu är det till och med skyltat till Slottet. :) Inte alla som äger ett Slott inte. ;)

Ha en härlig dag och välkomna in i min privata blogg!


*****************************

The title says: "To be a Castlelady demands it's woman." To rule over a castle is not a task for anyone. But it's just the right position for me. ;) It takes a lot to keep the staff in the right place, make them follow my rules etc. But I rule over my kingdom and The Castle with an iron hand. I suppose that is my blue and royal blood who speaks. I'm a real Queen and I was born to be. ;)

When me and my husband bought us our house for a couple of years ago, we named it The Castle. We always makes jokes about or staff which includes cleaning ladies, pool manager, garden man and so on. :) When we got married, my cousin and his wife gave us a real sign from the Swedish Road Administration so nowadays it's really official, we own a Castle! :)

Have a really nice day and welcome to my private blog!
Material:
Bazzill Mono White 10-1001
Bazzill Mono Raven 10-1081
Spellbinder Grand Nestabilities Grand Decarative Ovals One LF-016
Prima Marketing Stickers Romance Novel #559120
EKSuccess Sticko Sweehtheart Black Glitter #52-10114Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!