Fortsätt till huvudinnehåll

Prima - en ny leverantör / a new brand

Vi på Hobbyworld är glada över att ha Primas produkter i vårt sortiment i och med CHA som gick av stapeln nu i juli.
Våra återförsäljare har haft möjlighet att förbeställa produkter från sommarens nylanseringar.
Här kommer lite sneak-peaks på produkter som är på väg hem!

 
Hobbyworld are glad to announce that Prima is a new brand in our sortiment after CHA this summer.
Our retailers has been pre-ordered products from the summer CHA tradeshow.
Here's some sneakpeaks of their products on the way to us and our retailers!
****************************************************
Flera olika kollektioner presenterades på mässan och dessa innehåller allt från bling, blommor, alfabet till papper och stämplar och mycket, mycket annat.

Several different collections were introduced on the tradeshow and they contains a lot of different products, such as bling, flowers, alphabets, papers and stamps. And lots of more products.

****************************************************
En av kollektionerna heter Tea-Thyme som speglas av härliga milda färger.

 
One of the new collections is called Tea-Thyme, a collection in beautiful mild colors.
Lovely wooden titles and journaling cards.
****************************************************

En annan kollektion heter Romance och den innehåller bl a metal trinkets och bling.

 
Another collection is called Romance and contains for example metal trinkets and some bling. ****************************************************

Welcome to Paris kollektionen har klara färger som man blir glad av. Pappersblock i 6x6" storlek är en storsäljare, så även denna.


The collection called Welcome to Paris has bright happy colors. 6x6" paper pads are popular products, so are this one to.


****************************************************

Besök gärna Primas egen blogg för massor av inspiration från deras designteam. Inom kort kommer inspiration från vårt eget designteam att finnas här i bloggen.


Visit Primas blog and get tons of inspiration from their designteam. Soon you will get inspired from our own designteam here in our blog.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!