Fortsätt till huvudinnehåll

Martha Stewart Screw Punch Tutorial


God morgon på er!

Idag tänkte jag visa er en liten kort tutorial på Martha Stewarts Screw Punch. En lätthanterlig och smidig hålgörare som underlättar när man ska sätta till exempel öljetter.

******************


God morning!

Here comes a small and quick tutorial for how to use Martha Stewarts Screw Punch. It's very easy and smooth to use, for example when you want to use eyelet's.Den har tre olika storlekar på hålen och alla tre delar får plats i den smarta förvaringsdelen i toppen på verktyget.

******************


It have three different sizes at the holes and there are room for all of them in the top of the tool.


Du byter lätt storlek genom att skruva loss toppmuttern.

******************


It's easy to chenge the size, just loosen the nut.


Jag valde ut ett par papper ur Basic Greys Nook&Pantry att jobba med.

******************


I have choosen a couple of papers from Basic Grey's Nook&Pantry to work with.


Här har jag rivit bort en remsa ur pappret.

******************


Here I have torned the paper into two pieces.


Sätt Screw Punch:en där du vill att hålet ska vara och håll fast pappret med ena handen och tryck ner verktyget med ett fast och bestämt tryck. Verktyget går lätt och man behöver inte ta i. 

******************


Put the punch where you want to hole to be, hold the paper with one hand and push the tool downwards with a firm grip. The tool goes very easy working and there needs no strength to use it.


Här har jag satt öljetter i alla hål som jag punchat. Välkomna tillbaka imorgon när jag visar upp resultatet av min tutorail. :)

******************

Here I have put some eyelet's in every hole. Welcome back tomorrow and see the result of my tutorial.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!