Fortsätt till huvudinnehåll

.:Grattis- ett projekt:.

Hej på er alla pysselsugna!

Idag tänker jag dela med mig av mitt senaste åh vilken bra idé projekt, en födelsedags banner inför min dotters födelsedag.
Just med det här projektet var jag så glad att jag hade min gamla "traktor" Silhouette-1 till min hjälp (det hade nog inte blivit klart annars)...
det var bara att ladda hem en härlig pennant shape jag gillade... måtta upp i den storlek jag ville... och börja skära ut. Det gick åt nästan 40 papper att få denna banner klar, och projektet tog mig en hel dag... men var väl värt besväret... eller vad tycker ni??
Dotterns utbrast Oh La La! När hon såg bannern hänga i kökstaket :)
-.-.-.-.-

Hi there!
are you in the mood for some serious crafting?? 

Today I´m going to share my latest Oh-what-a-clerver-Idéa..projects. A birthday banner for my daughters birthday...
With this project I´m so happy I had my old Silhouette-1 cuttingmachine (bec othervise this would probably not been made)...
I just downloaded a beautiful pennant shape, and reshaped it in my Silhouette Studio programme, and started cutting, all the parts and letters.
I used almost 40 pieces of paper to get this beauty done.. but it was worth it don´t you think??


Materials used:
Basic grey- Paper Cottage collection
Bazill- Kraft
Bazill-Avalanche
Bazill- turkos
adhesive - Martha Stewart Craft Glue
Screw punch- Martha Stewart Crafts

satin Ribbon

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!