Fortsätt till huvudinnehåll

En pojke!

En av mina vänner har fått en underbar liten pojke och självklart skulle hon få ett kort då. Jag hittade en rolig jeansbakgrund i ett pappershäfte från Donna Salazar. Hela häftet som heter Storybook är fullt med roliga papper som passar till alster med barntema. Jag har även använt lite mer av papprena från Clippings.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
A friend of mine got a wonderful baby boy a while ago and I wanted to send a card to congratulate her. I found a fun denim background in a paper pad from Donna Salazar. The pad is called Storybook and have a lot of fun child themed patterns. I combined it with some more of Basic Grey Clippings.
IMG_6715liten
Roligast tyckte jag att det var att få prova Spellbinders embossingfoldrar M-bossabilities. De är vändbara  så man får två mönster till priset av en. Den jag använt har fina paisley-mönster, ett mindra och ett stormönstrat. I förpackningen står “recept” på hur man använder dem med de olika stansmaskinerna så att man slipper gissa.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
I loved trying the new emossing folders from Spellbinders, M-bossabilites. Each folder has two patterns to pick from so you get two patterns for the price of one folder. The one I used had lovely paisley patterns, one large and a smaller one. There is “recipes” for using them with the different die cut machines so you don’t have to guess.
Material/supplies:
  • Bazzil Basics cardstock
  • Silhouette Cameo
  • Basic Grey Clippings Collection Pack
  • Donna Salazar Storybook 12x12 Paper Pad
  • Spellbinders M-Bossabilities™ Paisley
  • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares – White
  • Scrapbook Adhesies E-Z Runner Perm
Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!